Haftaya kesinti ile başlıyoruz !

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel müdürlüğü, Bakım onarım programı kapsamında Silivri'nin bazı bölgelerinde elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Yer yer 8 saat sürecek kesintilerin detayları şöyle

Haftaya kesinti ile başlıyoruz !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

22 Nisan 2019 Pazartesi günü planlı kesinti programı

YENİ Mh., BAYRAK Sk., ERKİN BALABAN Cd., FENER Mh., MUSTAFA KEMAL Cd.DESİ Sk., BEKİR SITKI SAY Sk., GAZİTEPE Mh., GÜMÜŞLER Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliğini de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

SELİMPAŞA Mh., 6162. Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliğini de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

24 Nisan 2019 Çarşamba günü planlı kesinti programı

CUMHURİYET Mh., ÖZGÜN Sk., DOKTOR CEMAL KOZANOĞLU Cd., ÇOBANOĞLU Sk., GÜR Sk., ÇELİK Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliğini de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

GÜMÜŞYAKA Mh., BÜYÜKYALI Cd., AKÇAKOCA Cd., ÖZGÜVEN Cd., GÜMÜŞYAKA SAHİLYOLU Cd., EMİRSULTAN Cd., BALABAN Mh., ÇALIKAVAK Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliğini de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.