Hak Ve Özgürlükler Partisi'nden Işıklar'a Plaket

Bulgaristan'da faaliyet gösteren Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi, yapılan genel seçimlerde Silivri'de yaşayan Bulgaristan göçmenlerinin oy kullanmasına destek sağlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a plaket sunarak teşekkür etti.

Hak Ve Özgürlükler Partisi'nden Işıklar'a Plaket

Bulgaristan’da faaliyet gösteren Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi, İstanbul Yeşilköy’de bir restoranda akşam yemeği düzenledi. Hak ve Özgürlükler Partisi İstanbul sorumlusu Fahri Vatansever’in ev sahipliğindeki yemeğe Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanı sıra HÖH Genel Başkan Yardımcısı ve Dobriç Milletvekili Ruşen Rıza, Burgas Milletvekili Hüseyin Hafızov, Gabrova Milletvekili Çetin Kazak, Kırcaali Vali Yardımcısı Musa Seidahmet, Antovo Belediye Başkanı Taner Ali, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, HÖH Türkiye Koordinatörü İsmet Kahraman, HÖH Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ahmedov, Cumhuriyet Halk Partisi CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve İl Yöneticileri, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de katıldı. Yemekte Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a Bulgaristan Genel seçimleri için Silivri’de göstermiş olduğu katkı ve yardımlardan dolayı bir plaket takdim edildi. Plaketi alan Işıklar yaptığı konuşmada, “Türkiye’de CHP mensubu olmaktan mutluluk, Hak ve Özgürlükler Partisi’nin gönüldaşı olmaktan da büyük bir onur duyuyorum” dedi.

 

SİLİVRİ’DEN SÜLEYMANOĞLU VE BEDEL DE KATILDI

Düzenlenen yemeğe Silivri’de ikamet eden Bulgaristan Göçmenlerini temsilen Aynur Süleymanoğlu ve Beyzat Bedel de katıldı. Verdiği destekler için Başkan Işıklar’a teşekkür eden Süleymanoğlu ve Bedel, Silivri’deki Bulgaristan Göçmenlerinin dernekleşme yolundaki çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.