Halk ekmek resmen fırıncılarda

Silivri Belediyesi SİLKEN A.Ş.'ye bağlı Halk Ekmek Fırını'nın fırıncılara devredilmesi konusu resmiyet kazandı. Silivri Belediyesi Halk Ekmek Fırını, 10 yıllığına fırıncılara devredildi

Halk ekmek resmen fırıncılarda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek Fırını, artık Silivrili fırıncılar tarafından işletilecek. Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Silivri Fırıncılar Federasyonu Dernek Başkanı Ferhat Yılmaz, “Halk Ekmek Fırını artık fırıncıların işletmesinde. Tüm fırıncıları kapsayan bir şirket kurduk. Şirketimizin ismi Silivri Fırıncıları Unlu Mamülleri Üretim Limited Şirketi. Silivri’deki bütün fırıncıların işletmesinde olan Halk Ekmek fırınında ekmek üretimini en üst kaliteye çıkarmak için çalışıyoruz. Hijyen bakımından ekmeklerimiz poşet içinde satılıyor. Kalite ve hijyenik bakımından en iyi üretimi yapma gayretindeyiz. Kaliteyi en üst seviyeye çıkartacağız”  dedi. 

Tazminatları ödendi

Silivri Belediyesi'ne bağlı olarak Halk Ekmek Fırını bünyesinde çalışan personelin tamamının tazminatlarının belediye tarafından ödendiğini de söyleyen Yılmaz, “Daha önce Halk Ekmek Fırını'nda çalışan arkadaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açık. Bu teklifimizi kendilerine de sunduk. Şu anda daha önce Halk Ekmek fırınında çalışan bazı arkadaşlarımız bizimle birlikte çalışıyorlar. Biz hiçbir arkadaşımızın işsiz kalmasını ve mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.