Hayallerini yazan tüm çocuklara bisiklet hediyesi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 'Hayalin gerçek olsun' projesi kapsamında, talep ve hayallerini mektup yazan tüm çocuklara bisiklet hediye etti.

Hayallerini yazan tüm çocuklara bisiklet hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin geçtiğimiz yılsonunda başlattığı ‘Hayalin gerçek olsun’ ilk ve ortaokul öğrencisi toplam 125 çocuk mektup göndererek projeye katılım gösterdi. Popüler olarak kendi hayal dünyalarını yansıtan taleplerde bulunan çocuklar, sayal oyun karakteri olma hayalinden, okul bahçesine oyun parkı talebine, uzayda yaşama isteğinden, maddi imkânı olmayan kişilere yardım edilmesi, hayvanların korunması ve savaşların olmaması gibi talep ve hayallerini mektupla iletti. Silivri Belediye Başkanı Işıklar, mektup yazan tüm çocuklara belediyede gerçekleştirilen törenle bisiklet hediye etti. Taleplerin birçoğunu çalışma programına dâhil ettiren Başkan Işıklar, doktor ve polis olma gibi hayallerini ileten çocukların da ilgili yerlerde mesleği görerek öğrenmelerini sağlayacak.

Işıklar: “Hayallerinizle Silivri daha yaşanır bir ilçe olacak”

Meclis Salonu’nda çocuklarla bir araya gelen Başkan Işıklar; “Bu şehirde sizleri daha güzel yaşatmak istiyoruz. Yarınları sizin için hazırlamak istiyoruz. Silivri’de kendi çocuklarım için ne düşünüyorsam, inanın sizler için de aynı şeyleri düşünüyorum. Çocukluğumdan bu zamana kadar Silivri’ye her zaman farklı baktım. Düşündük ki bir de sizlere soralım, bakalım sizler Silivri’de neler hayal ediyorsunuz? İnanın mektuplarınızı, hayallerinizi görünce, hepsinde bizim çocukluğumuzun hayallerinden öte, çok daha gelişmiş, her zaman ışığa doğru yönelen düşünceler ile karşılaştık. Bizlere umutları emanet ettiniz, gelecek inançlarınızı emanet ettiniz, biz de buna layık olmak için buradayız. Bu hayalleri gerçekleştirmek için buradayız, hepinize teşekkür ediyorum. Burayı şereflendirdiniz, renklendirdiniz. İnşallah, zamanı geldiğinde sizler de buralara geçeceksiniz, Silivri için güzel hayalleri gerçekleştireceksiniz” diyerek tüm çocuklara bisiklet hediye etti.