HAYKURDER gücüne güç katıyor

Haziran ayında Silivri merkezli olarak kurulan Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği protokol ziyaretlerine başladı. Yapmış olduğu ziyaretlerde ilgi gören HAYKURDER, ilçenin önde gelen isimlerini de derneğin onursal üyeleri arasına katarak gücüne güç katıyor.

HAYKURDER gücüne güç katıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek yöneticileri Salı günü gerçekleştirdikleri ziyaretler çerçevesinde Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Türk Veteriner Hekimler Birliği ve İstanbul Veterinerler Odası Silivri Temsilcisi, Silivri Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürü Burçin Sarısaltıkoğlu ve CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil tarafından ağırlandı. Aynı zamanda Silivri basınını da ziyaret programına dahil eden HAYKURDER yöneticileri, Silivri Haber Ajansı ve Hürhaber Gazetelerini de ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde dernek çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapılırken ilçede hayvan hakları alanında yapılması planlanan faaliyetler de görüşüldü.

HAYKURDER gücüne güç katıyor

Kurumlarla koordinasyon içerisinde hayata geçirilmesi planlanan birçok proje konusunda da bilgi ve fikir alış verişinde bulunuldu. Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Yusuf Eker, Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali ve SHA Genel Koordinatörü Şenay Kobak derneğin onursal üyeleri arasına katıldı.

HAYKURDER gücüne güç katıyor

PAÇALI: ALDIĞIMIZ GERİ DÖNÜŞLER ÇOK OLUMLU

Dernek Başkanı Erman Paçalı yaptığı açıklamada "Biz ayrım yapmaksızın tüm basın kuruluşlarımızdan, resmi kurumlardan, siyasi partilerimizden randevu talebinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimiz bu anlamda devam edecek. İlçenin kanaat önderleri, yöneticileri bu derneğe sahip çıktığı takdirde bu ilçede çok güzel işlere hep birlikte imza atarız. Sağ olsunlar şimdiye dek aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Kapısını çaldığımız her kurum bu konuda çok duyarlı. İyi ilişkiler içerisinde ve doğru koordinasyon ile birçok kaliteli projeyi tüm bu kurumlarımızın ortaklığında zamanla hayata geçireceğiz. Derneğimize sahip çıktıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tüm siyasi partilerimizi, medya kuruluşlarımızı ve resmi kurum temsilcilerini ziyaret edeceğiz. Programımız oldukça yoğun. Dernek faaliyetlerimiz de bir taraftan hızla devam ediyor" dedi.

PET MENÜ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Dernek yönetimi yoğun çalışma programı içerisinde aynı gün daha önce planlanan bir başka projenin de altyapı görüşmelerini gerçekleştirdi. Silivri Dilek Pastanesi tarafından derneğe sunulan ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan Pet Menü projesi için de Dilek Pastanesi yetkilileri ile bir araya gelen dernek yönetimi, projenin detaylarını görüşerek karara bağladı. Silivri Dilek Pastanesi proje kapsamında müşteri menülerine "Pet menü" seçeneğini de ekleyerek HAYKURDER'e destek verecek. Pastanenin müşterileri pet menü tercihlerini siparişlerine ek olarak bildirdikleri takdirde hesaplarına 1 TL yansıtılarak HAYKURDER üzerinden sokak hayvanlarına yarım kilo mama ısmarlamış olacak.

BEK İŞ MATBAA'YA TEŞEKKÜR

Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği'nin kuruluşundan itibaren matbaa işlerinde derneğe büyük katkı sağlayan işletmelerden BEKİŞ Matbaa'da dernek yönetimi tarafından ziyaret edildi. Derneğe sağladıkları katkılardan dolayı Bek İş Matbaa yetkililerine teşekkür eden Dernek Başkanı Erman Paçalı, derneğin en önemli kalemlerinden biri olan basılı materyal konusunda derneğe katkılarını esirgemeyen ve bu desteğini sürekli sürdüren Bek İş Matbaanın derneğin destek veren kuruluşlar listesinin en başında yer aldığını ifade etti.