'Hızır' gibi yetişti

Özel Silivri Anadolu Hastanesi'nde görev yapan Uzm. Dr. Hızır Aydın'ın tasarladığı koruyucu maskeler sağlık kuruluşlarında kullanılmaya başlandı.

'Hızır' gibi yetişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silivri Dayanışma Platformu Sözcüsü Nursel Erel; “Silivri Dayanışma Platformu gönüllümüz İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hızır Aydın'ın tasarım ve üretimi olan virüs koruma özelliği taşıyan maskeler ilçemizde görev yapan sağlık çalışanları tarafından kullanılmaya başlandı. Maskeler ilk üretim aşamasında birçok testten geçmiş, özellikle kullanımı hususunda sağlık çalışanlarının görüşleri alınmıştı.”Hızır gibi yetişti
 “Koruma özelliği yüksek olan bu maskeler ilk etapta acil ve yoğun bakım servislerinde yüksek risk altında büyük özveriyle çalışan, haklarını ödeyemeyeceğimiz hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın kullanımına ücretsiz olarak sunulmuştur. Bu projeye destek veren Silivri Dayanışma Platformu gönüllülerimiz; Eczacı İlknur Sönmez, Eczacı Nilgün Meral, Sayın Emine Tarin ve Sayın Saadettin Erel'e Aynı şekilde desteklerini esirgemeyen dostlarımız; Silivri Devlet Hastanesi Eski Müdürü Sayın Mehmet Yasin Muratal, Albayrak Tente Sahibi Sayın İlhan Albayrak, Gök Un Sahibi Sayın Turan Göksu, Şahin Fırın Sahibi Sayın Yavuz Dirik, Silivri Motosiklet Kulübü Üyeleri ve Mesan Kilit'e toplumsal duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Sağlıklı günlerde yeniden görüşebilmek ümidiyle”dedi.
Hızır gibi yetiştiHızır gibi yetişti