İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge Silivri Çalışmaları (Basın Bülteni)

İ.B.B. Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nün Silivri İlçesinde yapmış olduğu çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 5. Bölge Silivri Çalışmaları (Basın Bülteni)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünden yazılı olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
Geçtiğimiz aylarda başlayan yoğun çalışmaların bir kısmı tamamlanırken yapımına devam edilen çalışmaların da kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.
Daha önce mağduriyet oluşturan birçok problemin çözümü noktasında etkili ve hızlı adımlar atan ekipler, önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanan ve yapımına başlanacak çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.


 
FENER-KURFALLI-BEKİRLİ'YE 10000 TON ASFALT DÖKÜLDÜ
Bilindiği üzere Fener-Kurfallı-Bekirli hattındaki asfaltlama çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde yaklaşık 10.000 ton asfalt kullanılarak bu hattın 5 kilometrelik bölümü tamamlanmış oldu. Devam eden çalışmalar sonucunda önümüzdeki günlerde bu hattın tamamen bitmesi planlanıyor. Sadece ana yollar değil, ihtiyaç duyulan yerlerde tarla ve arsalara giren tali yollar da bu çalışmalar esnasında asfaltlanıyor.
Bununla birlikte daha önce alt yapı çalışmaları tamamlanan bazı köylerin de tretuvar çalışmaları tamamlanırken, köyiçi asfaltlama çalışmalarına başanıldı. Alt yapı çalışması henüz başlamamış olan Kurfallı – Kadıköy – B.Sinekli – K.Sinekli – Danamandıra Ve B.Sinekli köylerimizin alt yapı ihaleleri de tamamlanarak imalat aşamasına geçilmiştir.


 
İBB, OKULLARIMIZIN EKSİKLERİNİ GİDERİYOR
Hayata geçirilen asfalt ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra Silivri'de faaliyet gösteren okullarımızla ilgili eksikler de Yol Bakım Ve Onarım Müdürlüğümüz tarafından giderilmeye devam ediyor. Okullarda çöp kutusu, bank ve çiçek fidesi gibi ihtiyaçların büyük kısmını temin eden ekipler, son olarak Gümüşyaka Ortaokulu bahçesinin düzenleme çalışmalarını da tamamladı.


 
MİMAR SİNAN MAHALLESİ BAĞLANTI YOLUNA KAVSAK ÇALIŞMASI BAŞLIYOR
Mimarsinan Mahallesinde E-5 karayolu ve TEM bağlantı yolu üzerinde büyük sorunlara sebep olan eksiklikler de giderilmeye başlandı. Güzergah üzerinde bulunan sorunlu bölgelere uygulanan kavşak çalışmaları da kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.


 
2-B ARAZİLERİNİN KADASTRO İHALESİ TAMAM, SIRADA SINIR ÖLÇÜMLERİ VAR
Halkımız tarafından 2B olarak bilinen arazilerle ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre; 9 Köy, 393 Parsel ve 165720 Dönümlük araziyi ilgilendiren çalışmayla ilgili Kadastro ihalesi tamamlandı. Bu konuyla ilgili de sınır ölçümleri çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacaktır.