İDO'nun Sonbahar- Kış Tarifesi 14 Eylül'de başlıyor

İDO, 14 Eylül Pazartesi günü başlayacak Sonbahar- Kış tarifesinde, eğitim- öğretim yılının Kurban Bayramı'nın ardından 28 Eylül tarihinde başlamasına paralel olarak yeni düzenlemeler gerçekleştirdi.

İDO'nun Sonbahar- Kış Tarifesi 14 Eylül'de başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İDO, 14 Eylül Pazartesi günü başlayacak Sonbahar- Kış tarifesinde, eğitim- öğretim yılının Kurban Bayramı’nın ardından 28 Eylül tarihinde başlamasına paralel olarak yeni düzenlemeler gerçekleştirdi. İstanbul’dan tatil bölgelerine gidiş –dönüşleri göz önünde bulundurarak 14-22 Eylül tarihleri arasında 340 ek sefer koydu. Kurban Bayramı için ayrı bir program ve ek seferler hazırlayan İDO, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan Sonbahar- Kış Tarifesi’nde, Yenikapı- Bandırma, Pendik-Yalova ve Yenikapı - Yalova hatlarında yolcularının taleplerine uygun düzenlemeler yaptı.

Deniz yoluyla hızlı, konforlu, güvenli ve avantajlı seyahatin adresi İDO, 14 Eylül 2015 Pazartesi – 31 Aralık 2015 Perşembe günleri arasında geçerli olacak Sonbahar Kış Tarifesi’ni açıkladı.

İDO’nun yeni tarifesinde avantajlı fiyatlarla birlikte, yolcuların taleplerine ve yoğunluk dönemlerine göre düzenlenen seferler öne çıkıyor.

14-22 Eylül tarihleri arasında, toplam 340 ek sefer

İDO’nun Sonbahar-Kış Tarifesi 14 Eylül günü başlarken, yeni tarifenin başladığı dönem, aynı zamanda tatilcilerin dönüşlerine de denk geldiği için ek önlemler geliştirildi. 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılışı Kurban Bayramı sonrasında 28 Eylül tarihine ertelendiği için, önlemlerini 14-22 Eylül tarihleri arasını kapsayacak şekilde geliştiren İDO, bu tarihlerde tam 340 ek sefer gerçekleştirecek. İDO ayrıca, Kurban Bayramı tarifesinde 23 Eylül – 27 Eylül tarihleri arasında bayrama özel bir program belirleyerek, dış hatlarda 18 -28 Eylül tarihleri arasında da ek seferler düzenleyecek.

İDO’nun 14-22 Eylül tarihleri arasında belirlediği ek seferler arasında, dış hatlar seferleriyle birlikte İstanbul’da kalıp Adalar’ı ziyaret edenlerin beklentileri de karşılanıyor ve İDO bu tarihlerde Adalar’a 170 deniz otobüsü ek seferi düzenliyor.

Dış hat seferlerinde ise, Yenikapı-Bandırma hattında 22, Yenikapı-Bursa hattında 10, Pendik-Yalova hattında 18, Yenikapı-Yalova hattında 55, Bostancı-Yenikapı-Çınarcık-Esenköy hattında 18, Bostancı-Yenikapı-Marmara-Avşa hattında 19, Kadıköy-Yenikapı-Bursa hattında 14, Bostancı-Kartal-Yalova hattında yine 14 ek sefer yer alıyor.

Yolcuların taleplerine uygun seferler

İDO’nun14 Eylül – 31 Aralık tarihleri arasındaki Sonbahar – Kış Tarifesi’nin ayrıntılarına bakıldığında, tüm hatlarda yolcuların taleplerine uygun düzenlemeler öne çıkıyor.

Halen uygulamada olan ve yolcuların memnuniyetini artıran Yenikapı-Yalova “2 saatte 1 sefer” kampanyası, İDO’nun Sonbahar-Kış tarifesinde de aynı şekilde devam ediyor. Kampanya kapsamında 10’dan 16’ya çıkarılan karşılıklı seferler, aynı şekilde devam edecek.

İDO, yolcularından gelen yoğun talep doğrultusunda,14 Eylül – 1 Kasım tarihlerini kapsayacak şekilde, Yenikapı-Bandırma hattında 12:00 kalkışlı Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferi ile 15:30 kalkışlı Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferini dehafta içi tarifesine ekledi.

Ayrıca Pendik-Yalova hattında, 22:45seferlerini 14 Eylül – 31Aralık tarihleri arasında devam edecek şekilde Sonbahar- Kış Tarifesine ekledi.

 

İDO’nun Sonbahar- Kış Tarifesi’nden biletlerinizi,www.ido.com.tr adresinden, İDO gişelerinden, 0850 222 44 36 no’lu İDO çağrı merkezinden ya da cep telefonunuza yükleyeceğiniz İDO mobil uygulamasıyla satın alabilirsiniz.