İHH, mülteci ve Yetimlerle piknik yaptı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Silivri Şubesi İlçede yaşayan Suriyeli Mülteciler ve yetim çocuklara yönelik piknik düzenledi.

İHH, mülteci ve Yetimlerle piknik yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İHH Silivri Şubesi ’nin, Gönenli Mehmet Efendi İlim ve Hizmet Vakfı Silivri Akçıl Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin bahçesinde düzenlediği Pikniğe Silivri’de yaşayan Suriyeli Mülteciler ve Yetim çocukların yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, Gönenli Mehmet Efendi İlim ve Hizmet Vakfı yöneticilerinden Zeynep Kurtulmuş, AK Parti İlçe Kadın Kolları yöneticiler katıldı.
İHH Silivri Şube Başkanı Mikail Yıldırım, “Toprağın üstünde kanatsız kalanlardır yetimler. Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şu elimin iki parmağı gibi yan yana bulunacağız’ diyen Resulullah Efendimizin hadisine mazhar olmak için, ilk başta Allah’ın rızasını kazanma adına bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bizlere kapılarını ardına kadar açan Vakıf yöneticisi Sayın Zeynep hanıma, Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, İlçe Müftümüz Sayın İdris Çatmakaş’a, siyasi parti temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ” dedi
Piknikte çeşitli etkinlikler yaparak gönüllerince eğlenen yetim çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar. Piknik sonrasında çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.