İlçe Milli Eğitim Müdürü Değişti

Son yapılan atamalarla Silivri Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye ve İstanbul genelinde daha önce atamalar gerçekleşmiş fakat Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atama yapılmamıştı. Daha önce Fatih ve Bayrampaşa ilçelerinde müdürlük yapan Kenan Kırali'nin kararnamesi önceki gün imzalandı. Kırali'nin önümüzdeki hafta içerisinde göreve başlaması bekleniyor.

Kırali’nin Silivri Milli Eğitim müdürü atanmasının ardından mevcut müdür İkram Kayapınar’ın il Milli Eğitim’de “Eğitim Uzmanı” olarak görevlendirileceği tahmin ediliyor. 

Kenan Kırali Kimdir 

12.09.1955 Sürmene doğdu. İlkokulu Sürmene Aksu Köyü İlkokulu, Ortaöğretimini Sürmene Lisesi’nde tamamladı. 1979 yılında Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Daha sonra Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

17 Aralık 1979 tarihinde Çankırı İli Kurşunlu İlçesi Çardaklı Ortaokulu’nda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra Sürmene Lisesi Müdür Yardımcılığı, Rize Yiğitler Ortaokulu, Konya Karaman Ermenek Çamlıca Ortaokulu, Sürmene Ticaret Lisesi, Bayburt Atatürk ilköğretim Okulu’nda sırası ile yöneticilik ve öğretmenlik görevlerinde bulundu.

Trabzon Dernekpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden sonra 1995-1997 yıllarında Sürmene İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevini yaptı.

Ocak 2002 ayında İstanbul Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü iken Nisan 2003 ayında Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 24 Ocak 2011 tarihli atama kararnamesiyle de Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve üç çocuk babasıdır.