Işıklar Hekimlerin Gününü Kutladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda ilçede hizmet veren sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek hekimlerin gününü kutladı.

Işıklar Hekimlerin Gününü Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde CHP Belediye Meclis Üyesi Semih Ayeş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Duygu Kartal ile ilçe genelinde hizmet veren sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadık Balcı, Kolon Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Serkan İpek ile Kolon Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Şükrü Şimşir, Medikalpark Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil Narlı’yı ziyaret eden Başkan Işıklar, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
 
ATATÜRK ANITI’NDA TÖREN YAPILDI
14 Mart Tıp Bayramı, Silivri Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle kutlandı. Tabipler Odası Silivri Temsilciliği, Silivri’de faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının temsilcilikleri ve Silivrili doktorlar tören alanında hazır bulunarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi. Gerçekleşen törene Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ile çok sayıda sağlık kuruluşu temsilcisi katıldı. Düzenlenen törende Tabipler Odası Silivri Temsilciliği tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi.