Işıklar Mahallelerdeki Çalışmaları Denetledi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte Büyükçavuşlu, Değirmenköy ve Gümüşyaka Mahallelerinde devam eden çalışmaları inceleyerek, yeni düzenleme yapılacak alanlarda tespitlerde bulundu.

Işıklar Mahallelerdeki Çalışmaları Denetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Silivri’nin mahallelerinde el değmemiş yer kalmayacak diyen Başkan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, Fen İşleri Müdürü Hasan Solak, Park ve Bahçeler Müdürü Zerrin Budak ve Temizlik İşleri Müdürü Rıdvan Çiloğlu ile birlikte Büyükçavuşlu, Değirmenköy ve Gümüşyaka Mahallelerinde yapılan çalışmaları inceledi.

 

BÜYÜKÇAVUŞLU DÜĞÜN SALONU’NDA SON DÜZENLEMELER

Büyükçavuşlu mahalle sakinlerinin büyük bir heyecanla beklediği Silivri Belediyesi Düğün Salonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, çalışmaların hızlandırılması yönünde talimat verdi. Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının sona yaklaştığı Düğün Salonu hizmete girdiğinde, bölgenin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

 

DEĞİRMENKÖY’E MODERN PARK GELİYOR

Değirmenköy Mahallesi’nde de denetlemeler gerçekleştiren Işıklar, caminin karşısında Uğur Mumcu Sokağı üzerinde bulunan parkın düzenlenmesi konusunda talimatlar verdi. Atıl ve bakımsız halde bulunan park alanının, parklar, gezi yolları ve oturma alanlarıyla modern ve kullanılabilir bir hale getirileceğini belirten Başkan Işıklar, çalışmaların kısa bir zaman sonra başlayacağını müjdeledi.

 

GÜMÜŞYAKA’DA MAHALLE EVİ AÇILIYOR

Gümüşyaka’da kullanılmayan atıl durumdaki bir binayı da Silivri Belediyesi Mahalle Evi olarak kullanılmak üzere düzenlettiren Işıklar, Mahalle Evi çevresinde yapılan çalışmaları denetleyerek, yapılanlar hakkında bilgi aldı. Mimarsinan ve Yeni Mahalle’nin ardından üçüncü Mahalle Evi’nin de Gümüşyaka’da açılacağını söyleyen Başkan Işıklar; “Gümüşyaka Mahalle evimizde kadınlarımıza Ahşap Seramik Boyama, Kurdele Nakış ve Dekoratif Sabun Yapımı kurslarının yanı sıra, sağlık ve eğitim seminerleri de vereceğiz” dedi. Yaptığı ziyaretlerde esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret eden Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi verdi.