Işıklar, müteahhit ve mimarlarla buluştu

Işıklar, geçtiğimiz gün Silivri Müteahhitler Derneği üyeleri, ilçemizde faaliyet gösteren müteahhitler ve mimarlar ile Olta Restaurant'ta kahvaltıda bir araya geldi.

Işıklar, müteahhit ve mimarlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıklar'a İmar Müdürü ve Sema Bulut, Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Planlama Müdürü Berrin Papila da eşlik etti. Programa ilişkin Işıklar şu açıklamada bulundu: “İlçemizde gerçekleştirilen ve bugün itirazlarının son günü olan plan değişiklikleriyle ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları, itirazları ve bundan sonraki süreç ile ilgili olarak izlenecek yolu kendileriyle görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Toplantılarımız seri birkaç toplantı halinde mühendislerimiz ve inşaat ve emlak sektörü temsilcileri ile devam edecek… Her şey daha güzel bir Silivri için...”

KARAKAŞ: GEREKENLERİ ELBİRLİĞİYLE YAPMAYA HAZIRIZ

Silivri Müteahhitler Dernek Başkanı Sedat Karakaş, Silivri Belediyesi'nce organize edilen kahvaltı programında söz alarak katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bazı müteahhit arkadaşlarımız ile birebir yaptığımız dostane sohbetlerimizde bizleri, “Derneğe üye olmam bana nasıl bir fayda sağlayacak” dediklerine sıkça şahit olmaktayız. Biz SİMÜDER olarak şu anda İstanbul Valiliği ve İl Dernekler Müdürlüğünce onaylanmış gerçek bir sivil toplum kuruluşuyuz. İşin özü bireysele nazaran birlikte olduğumuz için daha kuvvetliyiz ve gün geçtikçe de gücümüz artmaktadır. Gün gelir bölgemizde öyle noktalara temas ederiz ki hem maddi hem de manevi kazançlarımız çok büyük alabilir ve birlik ve beraberlik için daha büyük düşünelim istiyoruz. Bütün gayretimiz bu birlik ve beraberlik yönündedir. Geçtiğimiz hafta içinde Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ile dernek binamızda güzel bir birlikteliğe imza attık ve o toplantının neticesinde de böyle bir kahvaltılı bir buluşmanın temellerini atmıştık. Sağ olsun Başkanımız Özcan Işıklar bizleri kırmayarak önerimizi dikkate alarak böyle bir kahvaltılı toplantıya ön ayak olması bizleri mutlu etmiştir. Biz SİMÜDER olarak bir bütünün belki de en küçük parçalarıyız ve bütünün parçaları olarak da ilçemizin gelişip daha yaşanılır bir ilçe olabilmesi adına ne yapılması gerekiyorsa el birliği ile yapmaya da hazırız.”