Işıklar Tokatlı Hemşerileriyle Buluştu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz haftasonu düzenlenen programda Tokatlı hemşerileriyle bir araya geldi.

Işıklar Tokatlı Hemşerileriyle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Tokatlılar Derneği’nin haftasonu Silivri Öğretmenevi’nde düzenlemiş oldukları kahvaltılı programda hemşerileriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Ömer Geçit ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncer Dikilitaş, İbrahim Kocabay, Erdoğan Arslan, Metin Özen, Hüseyin Kepenek ve Mehmet Alkaya’nın ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıya CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Ali Vural, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nuri Solmaz, Silivri Posta Dağıtım Merkezi Müdürü Bülent Özkan, Necip Sarıbekir Lisesi Müdürü Emrah Erdoğan, Silivri Tokatlılar Derneği eski başkanlarından Ahmet Öztürk ile dernek üyeleri katıldı. Ayrıca, Silivri’de faaliyet gösteren Tokat Köyü Derneklerinden Artova Deveci-Kargın Dernek Başkanı Orhan Kızılateş, Yeşilyurt Dernek Başkanı Ömer Geçit, Sulusaray Dutlucalılar Dernek Başkanı Rasim Yağar, Sulusaray Tekkeyeni Dernek Başkanı Duran Yapıcı, Sulusaray Ballıkaya Dernek Başkanı Nuri Özen, Sulusaraylılar Derneği Silivri Temsilcisi Murat Güner ile Silivri Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Rıdvan Ersoy ve Silivri Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şube Başkanı Coşkun Aksoy da toplantıda yer aldı.

 

GEÇİT, IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Silivri Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer Geçit yaptığı konuşmada: “2016 yılının ilk kahvaltı programını bizlerle paylaşan Sayın Belediye Başkanım Özcan Işıklar’a ve burada bulunan kıymetli konuklarıma teşekkür ederim. Dernek Yönetimine seçildiğimiz ilk aydan itibaren Silivri Kaymakamını, Belediye Başkanını, tüm siyasi partileri, tüm daire amirlerini, odalarımızı, muhtarımızı ve iş adamlarımızı tek tek ziyaret ettik. Belediye Başkanımız tarafından organize edilen Çanakkale Gezilerine, köy derneklerimiz ile katılım sağladık.

Derneğimize kayıtlı üyelerin güncellemesini gerçekleştirdik. Dernek lokalimizin resmi işlemlerini tamamladık. Ramazan Ayında iftar programı düzenledik. Silivri Belediyemiz ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz şölenin hazırlıklarını tamamlamıştık fakat terör olayları nedeniyle şöleni iptal ettik. Derneğimiz faaliyetlerine aktif şekilde devam etmektedir” dedi.

 

IŞIKLAR: “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Derneklerin, insanların memleketleriyle aralarındaki bağın kopmaması adına büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Işıklar; “Bizi biz yapan değerleri korumak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 81 ilden vatandaşımızın bulunduğu ilçemizde birlikte yaşamanın en güzel örneğini sergiliyoruz. Bunda sizlerin katkısı çok büyük. Bizim hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. Siyasi görüşüne, etnik kökenine, nereli olduğuna, ne giydiğine bakmadan hizmet edilebileceğini yedi senedir gösterdik. Paylaştıkça, bir arada oldukça, beraber yaşamayı ve birbirimizin yaşam şekline saygı gösterdikçe sorunlarımızın azalacağını, çözüme kavuşacağını biliyoruz. Bu yüzden biz büyük bir aileyiz diyoruz. Meydanlarda hep birlikte eğlenebilen, terör olaylarının yaşanmadığı, birbirimize hoşgörüyle bakabilen bir ilçeyiz biz. İlçemizde hizmet sektörlerini ve tarımı geliştirerek, çocuklarımızın, gençlerimizin iş bulacağı, üniversiteleriyle, teknoparklarıyla bilim merkezi olacak bir Silivri için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.