Işıklar'dan okullara boya ve temizlik malzemesi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da fiziki şartlarının düzeltilmesi adına ilçedeki tüm okulların boya ve temizlik malzeme alımını gerçekleştirdi.

Işıklar'dan okullara boya ve temizlik malzemesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe genelinde eğitime yönelik ciddi yatırımlar yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, iki yıldır birinci sınıfa başlayan öğrencilere hediye ettiği eğitim setinin yanında her yıl olduğu gibi bu senede tüm okulların boya ve temizlik malzemesini tedarik etti.

Okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi adına başlattığı çalışmayı bu yıl da sürdüren Başkan Işıklar, çamaşır suyundan, yer çekeceğine, el sabunundan, çöp kovası ve çöp poşetine, temizlik bezinden, faraşına ve kireç çözücüsüne kadar birçok temizlik malzemesi alımını toptan yaparak, okullara dağıtımını başlattı.

Okulları ziyaret ederek eğitimcilerle görüşen Başkan Işıklar, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek dağıtımı yapılan malzemelerin denetimini gerçekleştirdi.

 

DAĞITIM DEVAM EDİYOR

Başkan Işıklar, temizlik malzemelerinin yanında toplamda 15 bin kilogram boya alımı da gerçekleştirdi. İlçede sağlıklı ve kaliteli eğitim verilmesi için çalışmalara devam edeceğinin altını çizen Başkan Işıklar; “Yerel yönetim olarak üzerimize düşeni yaparak, eğitim kurumlarımıza hem fiziksel şartlarının iyileştirilmesi, hem de içinde yetişen çocuklarımıza katkı sağlayacak şekilde destek oluyoruz” dedi.