İstanbul Üniversitesi İle Halk Sağlığında İşbirliği Protokolü

Silivri Belediyesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı ile Silivri mahallelerinde yapılacak eğitim ve araştırmalar için iş birliği protokolü imzalandı.

İstanbul Üniversitesi İle Halk Sağlığında İşbirliği Protokolü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Üniversitesi ile önemli bir işbirliğine imza attı. İlçe genelinde yapılacak tüm saha, eğitim ve araştırma çalışmalarında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı öğretim görevlileri ve öğrencileri, Silivri Belediyesi’ne destek verecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi yaptığı tüm çalışmalarda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Merkezi ile ortak hareket edecek. 

HALK SAĞLIĞI ANA BİLİM DALI HEYETİ TÖRENE KATILDI

Başkan Işıklar’ın makamında gerçekleşen protokol imza törenine İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Doktor Ethem Erginöz, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi aynı zamanda Toplum Hekimliği Uygulama Merkezi Müdürü Doçent Doktor Ayşe Emel Önal, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi aynı zamanda Toplum Hekimliği Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doçent Doktor Suphi Vehid, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Doktor Hülya Gül ile fakülte öğrencileri katıldı. İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin ve Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu da hazır bulundu. 

ERGİNÖZ: “SİZLERLE İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Profesör Doktor Ethem Erginöz, daha önce saha çalışmalarında da birlikte hareket ettiği Silivri Belediyesi ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek: “Bizlere her türlü imkân ve desteği verdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerle iş birliği yapmaktan onur duyuyoruz” dedi. Başkan Işıklar işbirliği çalışmalarının artarak devam etmesini dileyerek, teşekkürlerini iletti. Gerçekleşen konuşmaların ardından protokol karşılıklı imza altına alındı.