Kadın Kuaförleri Işıklar İle Biraraya Geldi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kadın kuaförleriyle bir araya gelerek mesleki sorunlar ve belediyeden talepler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kadın Kuaförleri Işıklar İle Biraraya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meslek gruplarıyla bir araya gelerek genel gündem ve mesleki sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Işıklar Yelken Restoran’da düzenlenen yemekli toplantıda kadın kuaförleriyle bir araya geldi. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan’ın da katıldığı toplantıda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Duygu Kartal da hazır bulundu. 

IŞIKLAR; “HAKSIZ REKABETİ ÖNLEMELİYİZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, konuşmasında şunları söyledi: “Bir mesleğe en büyük hakareti o meslekten olanlar yapar, başkası zarar veremez. Her mesleğin haysiyeti, şerefi vardır bir ustalık belgesi, kalfalık belgesi hangi belge gerekiyorsa bunların tamamlanması gerekiyor. Yazın kaçak göçek, merdiven altı dediğimiz yerlerde insan sağlığını tehlikeye atan malzemelerle bu işler olmaz. Biz belediye olarak bunların denetimini yapacağız. Zabıta arkadaşlarımız İl Sağlık Müdürlüğünü de davet ederek çalışmalara başlayacak. Ben de esnaf çocuğuyum. Zabıtanın dükkâna girmesi hoş karşılanmaz, acaba bir eksiğimi hatası mı var diye diye sorarlar. Hiçbir esnafı mağdur etmek istemeyiz ancak ruhsat konusuna özen gösterilmesini rica ediyoruz. Ruhsat almayan esnaf sayımız 640. Haksız rekabeti önlememiz lazım, bu nedenle ruhsat müracaatlarınızı yapın. Biz isteriz ki bu denetimleri oda yapsın. Biz uyum içerisinde çalışıyoruz, tüm sorunlarınızı ve önerilerinizi oda aracılığı bizlere iletebilirsiniz. Toplumda güçlü olursanız kamuda bütün işleriniz çözümlenir arkamda 70 tane esnaf var dediğinizde bütün herkes sizi dikkate alacaktır. Meslek kuruluşunda toplanan tüm sorunlarımızı hep birlikte çözüme kavuşturalım”. Tüm görüşlerinizi bize iletin diyen Başkan Işıklar, gelen talep ve önerileri dinledi.