Kadınlar hizmetleri incelemeye devam ediyor

Silivrili kadınlar belediyenin insan odaklı hizmetlerini yerinde inceleyip fikir ve önerilerini Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a iletiyor.

Kadınlar hizmetleri incelemeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili kadınların belediye hizmetlerini yerinde incelemesine, eksikleri, talepleri ve önerileri yüz yüze kendilerine aktarmalarına olanak sağlıyor. Silivri Belediyesi’nin yaptığı insan odaklı çalışmaları yerinde inceleyen kadınlar, sosyal projelerin işleyişi hakkında bilgi alıyor. Mahalle mahalle, köy köy devam eden gezi programında Büyük Sinekli, Küçük Sinekli, Fener, Küçük Kılıçlı, Kadıköy, Akören, Yolçatı ve Çeltik Mahalleli kadınlar Silivri Belediyesi’nin sosyal projelerini yerinde inceleyerek bilgi aldı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar’ın da eşlik ettiği yoğun program, Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde yapılan kahvaltı ile başladı.

 

IŞIKLAR VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Sosyal projeleri yerinde inceleyen kadınlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ve ekip arkadaşlarını tebrik etti. Kadınlar kendi mahallelerinde bu sosyal projelerden yararlanabilecek olan vatandaşları Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici’ye iletti. Her şeyden önce insana değer vermenin en önemli unsur olduğunu belirten kadınlar, hizmetlerden çok memnun kaldıklarını dile getirdi.