Kamyon ve Kamyonetçiler derneği de durak sahibi oluyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği'nin ardından Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Derneği'ne de durak yeri gösterdi.

Kamyon ve Kamyonetçiler derneği de durak sahibi oluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği tek çatı altında bir araya gelerek geçtiğimiz aylarda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan durak yeri talebinde bulunmuş, Başkan Işıklar da bu talebi yerine getirerek kamyonetçilere Konutlar Mevkii’nde durak yeri göstermişti. Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği’nin ardından, yine Silivri’de farklı bölgelerde yük ve eşya taşıma konusunda hizmet veren Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Derneği de Işıklar’dan durak yeri talep etti. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Zafer Aşkın ile birlikte ilçede uygun bir yer için araştırmalar yapan Başkan Işıklar, derneğe Şahin Spor Tesisleri’nin yanyola bakan kısmında yer gösterdi.

 

ÇELİK; “BAŞKAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Işıklar’ın kendilerine tahsis ettiği yeni yerde daha uygun koşullarda çalışacaklarını söyleyen Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Çelik; “1989 yılından itibaren arkadaşlarımızla birlikte şuan dernek başkanlığını yapmakta bulunduğum durakta vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Dere kenarındaki binaların yıkımından dolayı Belediye Başkanımızın bize yeni bir yer tahsis edecek olması beni ve diğer 25 kişiye yakın kamyonetçi arkadaşımı çok memnun etti. Yeni yerimizde daha uygun koşullarda vatandaşımıza hizmet verecek olmaktan dolayı çok memnunuz. Bütün kamyonetçi arkadaşlarımız adına, Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.