Kamyonetçilere durak yeri Başkan'dan

Silivri E-5 Kamyonet Durağı'nda tek çatı altında toplanan kamyonetçilere, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından durak yeri verildi.

Kamyonetçilere durak yeri Başkan'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamyonetçiler Derneği altında buluştu. Tek çatı altında bir araya gelen kamyonetçilere durak yeri veren Başkan Işıklar, 15 Mart Perşembe Günü dernek yönetimini ziyaret etti. Konutlar Mevkii’nde Silivri Belediyesi Engelli Cafe yanında hizmete giren Silivri E-5 Kamyonetçiler Derneği’ne Silivri Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Zafer Aşkın ve Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

KILIÇ; “BAŞKAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Resul Kılıç, bugüne kadar bağımsız hareket ettiklerini Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sayesinde tek çatı altında bir araya geldiklerini söyleyerek; “Dernek kurmaya karar verdiğimizde Başkan Özcan Işıklar’dan yer istedik. Sağ olsun bizi kırmadı, yer gösterdi. Eskiden bağımsız hareket ediyorduk, şimdi yük ve eşya taşımacılığı konusunda Silivrililere daha kurumsal bir çatı altında hizmet vereceğiz. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a tüm destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.