Karakoç, Bugün TV ekranlarında

Gazeteci Metin Karakoç, Bugün TV ekranlarında her hafta hazırlayıp, sunacağı Şehrin Dili adlı söyleşi programıyla, seyirci ile buluşuyor.

 Karakoç, Bugün TV ekranlarında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakoç her hafta Pazar günü, gündüz kuşağında yayınlanacak olan “Şehrin Dili” programı ile farklı konu ve konuklarını ağırlayarak Bugün TV seyircisi ile buluşturacak.

Bugün TV ekranlarında Şehrin Dili adlı söyleşi programıyla seyirci karşısına çıkacak olan deneyimli gazeteci Metin Karakoç, her hafta farklı konu ve konukları ile ülkenin gelişen dinamiklerini, kentlerin dokusunu ve hayatın tüm renklerini Bugün TV ekranlarına taşıyacak.

İlk konuk Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı

Deneyimli TV program yapımcısı Hakan Kılıç’ın yapımcılığını üstlendiği, “Şehrin Dili” adlı tartışma programında Metin Karakoç konukları ile şehir yaşamına dair ne varsa konuşulacak olan değerlendirmeler Bugün TV ekranlarında yerini alarak, izleyicisiyle buluşuyor. Şehrin Dili programının bu haftaki konuğu İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı olacak. Metin Karakoç ile Şehrin Dili, her Pazar saat 17:00–18:00 saatleri arasında Bugün TV ekranlarında olacak.