Karla Mücadele Tedbirleri Görüşüldü

İlçe kamu kurumu temsilcileri, Kaymakam Faruk Bekârlar başkanlığında kış mevsiminde alınacak karla mücadele tedbirleri hakkında görüşmek üzere bir araya geldi.

Karla Mücadele Tedbirleri Görüşüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de ilçe kamu kurumu temsilcileri, kış mevsiminde alınacak karla mücadele tedbirleri konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.  Kaymakam Faruk Bekârlar başkanlığında Silivri Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda, vatandaşların mağdur edilmemesi için muhtemel risklerin en aza indirilerek, karla mücadele için kurumların alacağı tedbirler görüşüldü. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Sağlık Müdürü Özcan Açıkbaş, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Hasan İpekoğlu, Trafik Denetleme İstasyon Amiri Müslüm Apaydın, Bedaş İşletme Müdürü Sıddık Çelik, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Selimpaşa Bakım İşletme Şefi Yalçın Neşe, Karayolları 12. Şube Müdürü Necdet Boltürk, İGDAŞ Şube Müdürlüğünden İsa İkis, İSKİ Şube Müdürlüğünden Şemsettin Peker, Büyükçekmece Telekom Müdürlüğünden Müjdat Demirkesen ve ilgili kamu kurumu yetkilileri katıldı. Gerçekleşen toplantıda trafik güvenliğinin sağlanmasından, kolluk kuvvetlerinin emniyet tedbirleri almasına, sağlık ve eğitim hizmetlerinin aksatılmamasından ana arterlerin açık kalmasına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ EKİPLERİ 24 SAAT GÖREVDE

Silivri Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, zorlu kış şartlarında hayatın aksamaması adına gerekli tüm önlemleri aldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beklenen kar yağışı için karla mücadele ekiplerini hazırlayarak, ilçe genelinde araç ve personel dağılımını planladı. 50 personel, 3 greyder, 5 kepçe, 2 loder, 2 traktör- kar küreme aracı, 2 tuzlama robotu, 6 kamyonet ve 500 ton tuz ile 24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi Karla Mücadele Ekiplerine, 736 10 02 ve 444 20 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.