Kaybolan 5 genç ile ilgili yeni gelişme

Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Kumburgaz'da kaybolan 5 gençten birine ait olduğu iddia edildi.

Kaybolan 5 genç ile ilgili yeni gelişme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara Adası sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Kumburgaz’da kaybolan 5 gençten birine ait olduğu iddia edildi.

Cesedin gençlerin bulunması için çalışmalara başlayan “Barbaros Hayrettin Paşa” isimli sismik araştırma gemisi tarafından bulunduğu öğrenildi. 

Marmara Adası'nda bulunan ve Kumburgaz’da kaybolan 5 gençten birine ait olabileceği ifade edilen ceset, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Ailelerin Kumburgaz sahilde gergin bekleyişi sürerken, bir cesedin bulunmasıyla arama çalışmalarının yürütüldüğü kriz merkezinde hareketli dakikalar yaşandı.

Kumburgaz Kamiloba Sahili’nde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 gencin bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların koordine edildiği kriz merkezinde Marmara Adası'nda bir ceset bulunması ile hareketli dakikalar yaşanmaya başlandı. Kriz merkezindeki yetkililer buradaki ekranlarından, cesedin bulunduğu noktayı haritalar üzerinden incelediler. Arama çalışmalarına ilişkin kendi aralarında değerlendirmeler yapan ekipler, kendilerine ulaştırılan cesedin olay yerindeki fotoğrafı üzerinde de incelemelerde bulundular.

Kaybolan 5 gencin ailelerinin Kumburgaz’daki gergin bekleyişi devam ederken, Marmara Adası'nda bulunan cesedin kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacağı öğrenildi. 

Haberin videosu için alternatif link