Kent Konseyinden Turizm Derneği'ne Ziyaret

Silivri Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar, Kadın Meclis Başkanı Esin Yalçıntaş, Turizm Tanıma Grubu Üyeleri Sibel Ercan ve Şöhret Aktaş yeni seçilen Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Yönetimi'ne ' hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette ortak yapılabilecek projelerde gündeme geldi.

Kent Konseyinden Turizm Derneği'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

IŞIKLAR: ORTAK KAYGIMIZ SİLİVRİ

Silivri Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar Kent konseyi olarak yeni seçilen yönetime başarılar dilediklerini belirterek şunları söyledi: Kent Konseyi ilçe deki tüm STK'lar il birlikte çalışmayı hedefliyor.  Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği de Kent Konseyi'nin doğal üyesi. Bu yüzden birçok konuda iş birliği yapma şansımız var. Hepimizin ortak kaygısı ' Silivri'. Gelecekte çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Silivri bırakmak için projeler geliştirip, bunları hayata geçirmeliyiz. Derneğinizle de bu konuda iş birliği yapabiliriz. Seçilen arkadaşlara hayırlı olsun, başarılar dilerim.

BEK: SİLİVRİ İÇİN HER KURUMLA İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ

 Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı A.Refik Bek'de Kent Konseyi Yöneticileri'ne nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: Göreve talip olmadan önce birçok görüşme yaptık. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeleri anlattık. Olumlu tepkiler alınca da yönetimde ki arkadaşlarımızla aday olduk.

Silivri için herkesle iş birliği yapacağız. Kent Konseyi ilçe için önemli bir kurum.  Silivri Turizm Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği olarak Kent Konseyi'nde aktif olarak yer alacağız. Projelerimizi hayata geçirme adına ortak çalışmalar yapabiliriz. Eğitimci arkadaşlarımızın çok önemli projeleri var. Sportif, kültürel ve turizm konularında çalışmaları birlikte yürütmek bizimde önümüzü açacaktır. Nazik ziyaretiniz için yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.