Kınalı – Çanakkale Arasına Tem Otoyolu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED uygunluk raporu verilen Kınalı- Çanakkale Otoyolu ile ilgili 26 Mayıs tarihinde halkın görüşlerinin alınacağı katılım toplantısı düzenlenecek.

Kınalı – Çanakkale Arasına Tem Otoyolu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Kınalı - Çanakkale arasında yapılması planlanan Otoyol projesine 30.03.2015 tarihli Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED uygunluk raporu verilmiş olup, planla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Otoyol Silivri Kınalı Cezaevi istikametinden başlayıp sırasıyla Çeltik, Çanta ve Gümüşyaka Mahalleleri arazilerinden geçerek Tekirdağ istikametinden devam edecektir. 

TOPLANTI 26 MAYIS SALI GÜNÜ

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesine ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince 26/05/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.