Kiptaş 1.Etap Çocuk şenliği düzenlendi

Kiptaş 1.Etap'ta Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde, çocuklar yapılan eğlenceli yarışmalarla keyifli bir gün geçirdi.

Kiptaş 1.Etap Çocuk şenliği düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boğaziçi Yönetim A.Ş adına konuşan Kiptaş 1.Etap Site Yönetim Müdürü Murat Yılmaz “Değerli Site sakinlerimiz ,sevgili çocuklar Geleneksel olarak düzenlemeyi planladığımız ve ilki olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimize hoş geldiniz.Boğaziçi Yönetim A.Ş olarak biz Türkiye genelinde 30 İlde 110 bin konutta 500 bin civarında insana hizmet etmekteyiz.Temel felsefemiz şu çocuklarla ilgili bu günün mutlu sevgi dolu çocukları yarının barış ve huzur dolu şiddetten uzak ülkelerin mimarları olacaklardır.Bu vesile ile biz çocuklarımızı çok seviyoruz,çok değer veriyoruz.Katıldığınız için teşekkür ederim” dedi.

Etkinliğe katılan ve Site sakinlerinden olan Kore Gazisi Ramis Aydın’ıda unutmayan Yılmaz, Gazimize bir buket çiçek takdim etti, ellerinden öptü .Çiğdem Çavdar Çelebioğlu’nun sunuculuğunu yaptığı etkinlik çeşitli yarışmalarla gün boyu sürdü.