KOSGEB'de öğrendi şimdi tarz yarattı

Silivri Piri Mehmet Paşa Cami arkasında açılan işletme, ilçe halkına yönelik yenilik getirdi. Mekân sahibi Nagihan Aytaç Uyanık'ın yaptığı Keyf-i Mola, ilginç şekli ve tasarımıyla hayli dikkat çekiyor.

KOSGEB'de öğrendi şimdi tarz yarattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’ ye bir ilk getiren, ilk defa kumda kahve hizmeti veren işletme Keyf-i Mola, kahvenin gerçek tadını vatandaşlara sunuyor. Geniş ürün yelpazesi olan ve bulunduğu sokağa ayrı bir ambiyans katan mekan, kumda kahvesi ile gerçek kahvenin arasındaki lezzet farkını sunuyor.

 

EV HANIMLARINA İŞ FIRSATI

Kumda kahve keyfinin yanında kurabiye de ikram edilen işletmede, kurabiyelerin ev hanımları tarafından yapıldığını, kurabiye ve brownilerin tadına Silivri halkının beğenisini kazandığı öğrenildi. Mekân sahibi Nagihan Hanım; “Silivri’de ben de bir ev hanımıydım. Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın açtığı KOSGEB kursuna katılarak iş kurma ve iş hayatına katılma amacımı bu kurs sayesinde kazandım. Şu anda KOSGEB’e daha projemi vermedim, ama projemi verdikten sonra eğer proje kabul edilirse, gerçekleştirmiş olduğum çalışmamın 2012’nin en iyi projeleri arasına gireceğine eminim. Herkesin bu kursa katılmasını isterim. Çünkü iş hayatı konusunda bilmediğimiz gerçekten çok şey var” dedi.

 

HER ŞEY MEVCUT

Kumda kahvenin dışında nescafe, cappucino, expresso ve her türlü soğuk içecek de mevcut. Parça pizza ve tost da yapılan işletmeyi, bir kere giden müşteriler kesinlikle öneriyor. İşletme sahibi Nagihan Hanım’ın sohbeti ve sıcakkanlı davranışları ile adeta kendinizi evinizde hissedeceksiniz...