Köy yolu değil E-5

Silivri'de E-5 karayolu ortasında yasak olmasına rağmen bagajları ile birlikte yolcu indiren otobüs, görenleri hayrete düşürdü. Akan trafiğe aldırmadan E-5 ortasında yolcusu ve muavininin hayatını tehlikeye atan otobüs şoförü, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Otobüsün otoyol ortasında yolcu indirme ısrarı 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Köy yolu değil E-5
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Esenler Otogarı’ndan hareket eden bir taşıma şirketine ait yolcu otobüsü, Silivri’de yasak olmasına rağmen yolcusunu E-5 karayolu üzerinde bagajları ile birlikte bırakarak kazaya davetiye çıkardı. Yolcusunun ve muavininin hayatını tehlikeye atan otobüs şoförü, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Otobüsün trafiği ve yolcunun hayatını tehlikeye düşürdüğü o anlar SHA kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. E-5 kenarında akan trafiğe aldırmadan duran otobüs sürücüsü, muavin ve yolcunun inmesi için kapıyı açtı. Otobüsten inen muavin, trafiği aktığı yöndeki bagaj kapağını açarak yolcunun bagajını indirdi. Bu sırada otobüsün yanından akan trafik dikkat çekti. Otobüs yolcusunu indirdikten sonra yoluna devam ederken, geriye yol ortasındaki bagajlar kaldı.

Bagajları yavaş yavaş kenarı taşıyan yolcu Nezir Doğan, “İstanbul Esenler Otogarından otobüse bindim. Otobüs beni Silivri terminali bırakması gerekirken yasak olan yerde bıraktı. Eşyalarımızı yol ortasına attı, Yol ortasında bize araba da vurabilirdi. Bagaj parasını, bilet parasını aldıkları halde beni buraya resmen attılar. Şimdi bekliyorum ne araba var ne başka bir şey mecbur taksi çağıracağım” diyerek tepkisini dile getirdi.