Kum Kamyonlarına yollar kapandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 2008 yılında mahkeme kararı ile iptal edilen kararını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın başvurusu ile Alipaşa ve B.Kılıçlı halkının dilekçeleri ile yeniden uygulamaya sokarak Alipaşa-K.Sinekli yolunu kum kamyonlarına kapattı.

Kum Kamyonlarına yollar kapandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Beyciler-TEM Çerkezköy Gişeleri yolunda altyapı eksiği olmadığı vurgulanan yeni kararın önümüzdeki günlerde uygulanması bekleniyor.

Silivri’de yıllardır en ciddi sorunlar arasında yer alan kum kamyonlarının Alipaşa-K.Sinekli yol güzergahı konusunda, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ısrarlı girişimiyle kalıcı çözüm sağlandı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın başvurusu, Alipaşa ve B.Kılıçlı köyü halkının dilekçeleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 14 Nisan 2011 tarih 2011/2-12 ve sayılı kararıyla kum kamyonlarının Alipaşa-K.Sinekli yolunu kullanmasını yasakladı. Kum kamyonları, yeni güzergahları olan Beyciler- TEM Çerkezköy gişeleri yolunu, kararın ilgili kurumlara tebliğinin ardından kullanmaya başlayacak. 2008 yılında alınan UKOME kararının İstanbul 5. İdare Mahkemesi’nin kararı ile iptal edildiği belirtilen yeni kararda, eski kararda gerekçe olan yolun altyapı eksikliğinin ortadan kalktığı vurgulandı.