Mahalle Evi Kayıtları Başladı

Silivri Belediyesi Mahalle Evleri kış dönemi kayıtları başladı. Silivrili kadınların aile bütçelerine ve sosyal yaşamlarına katkı sağlayan Mahalle Evleri yeni döneme hazırlanıyor.

Mahalle Evi Kayıtları Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınların el berecilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde kış dönemi kayıtları başladı. Yeni Mahalle, Alipaşa, Kavaklı, Değirmenköy, Ortaköy, Seymen, Selimpaşa, Gümüşyaka, Büyükçavuşlu, Semizkumlar ve Çanta Mahallesi’nde hizmet veren Mahalle Evlerinde kursların yanı sıra ilk yardım, yangın söndürme, insan hakları, psikolojik danışmanlık ve sağlık konularında eğitim çalışmaları yapılıyor.

5 YENİ TOPLAM 12 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Mahalle Evleri’nde önceki yıllarda verilen; Kurdele Nakışı, Takı Tasarım, İğne Oyası, Mis Sabun, Taş Tozu, Sihirli İğne, Temel Dikiş ve Örgü kurslarının yanında bu dönem ilk kez 5 farklı branşta; Plates, Resim, Halk Oyunları, Tiyatro ve Seramik eğitimleri de verilecek.

BAŞVURULAR 15 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK

11 Eylül ayında başlayan kurs kayıtları 15 Ekim’de sona erecek. Vatandaşlar başvurularını 0212 728 29 29 numaralı telefondan ve mahallerde kurulan başvuru stantlarından yapabilecek.