Mali Müşavirler Ormanı Bir Yaşında

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın, İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilciliği'ne tahsis ettiği alanda oluşturulan Mali Müşavirler Ormanı bir yaşında.

Mali Müşavirler Ormanı Bir Yaşında

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilciliği’ne tahsis ettiği alanda oluşturulan Mali Müşavirler Ormanı bir yaşında.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar geçtiğimiz yıl, İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilcisi Saadet Gençoğlu’nun Mali Müşavirler Korusu oluşturmak üzere yaptığı talep üzerine yaklaşık 10 bin metrekarelik alanı temsilciliğe tahsis etmişti. Silivri otobanı bağlantı yolu üzerinde bulunan alanda ilçe protokol üyelerinin katılımıyla fidanlar toprakla buluşturularak Mali Müşavirler Ormanı oluşturulmuştu.

PASTA KESTİLER

İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Silivri İlçe Temsilcisi Saadet Gençoğlu, beraberinde Tolga Özer, Sıdıka Eken, Elif Üsten, Ertan Yelken, Eser Satılı ve Meral Çakmakçıoğlu ile birlikte korunun birinci yıldönümünde Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Ağaç şeklinde bir pasta yaptıran Gençoğlu, Işıklar’a ağaçlandırma çalışmalarına yaptığı katkı ve destekler için teşekkür etti.