Medicalpark Sağlık Sigortası Temsilcilerini Ağırladı

Silivri Özel Medicalpark Hastanesi, Özel Sağlık Sigortası Temsilcilerini ağırladı. Sabah kahvaltısında Özel Sağlık Sigortası Temsilcileriyle bir araya gelen Medikal park Yöneticileri, Özel Sağlık Sigortası olan vatandaşlara Vip hizmet verdiğine dikkat çekti.

Medicalpark Sağlık Sigortası Temsilcilerini Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Medicalpark Hastanesi, Özel Sağlık Sigortası Temsilcileri ile bir araya geldi. Hastane Başhekimi Dr. Halil Narlı, katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaparken, hastanenin Kurumsal pazarlama yöneticisi Atahan Yıldırım ve Özel sigortalar departman yöneticisi Eşref Ünlü hastane hizmetleri ile özel sağlık sigortası hakkında bilgi verdi.

Özel Sağlık Sigortası olan hastalara Medicalpark’da Vip hizmet verildiğine dikkat çeken Eşref Ünlü, “ Bütün özel sağlık sigorta şirketleri, bireysel ve gurup poliçeleri ile check-up anlaşmalarımız var. Ayrıca gurup check-up hizmetinde yüzde on indirimlerimiz var. Özel sigortalı bütün hastalara hastanemizde Vip hizmeti veriliyor. Tüm özel sigortalı hastalar hastanemizin Vip alanlarında ağırlanıyor” dedi.

Medicalpark hastanesinin davetine katılan Özel Sağlık Sigortası Temsilcileri, hastane yönetimine teşekkür ederek, Silivri’de en büyük eksikliğin çocuk psikiyatrisinin olmadığına dikkat çektiler. Çocuk doktorunun bulunduğunu ancak çocuk psikiyatrisi eksikliğinin olduğunu ifade eden Özel Sigorta temsilcileri, bu eksikliğinde en kısa zamanda giderilmesi temennisinde bulundular. Ayrıca özel hastanelerde her şeyden önce samimiyet beklediklerini de ifade eden Özel Sağlık Sigorta Temsilcileri, “ Bizim için önemli olan hastanelerin samimiyetidir” diyerek, Silivri Medikalpark Hastanesinin bu konuda samimi ve şeffaf olduğunu ifade ettiler.