Mimarsinan Çok Amaçlı Salon Gün Sayıyor

Başkan Işıklar'ın Mimarsinan Mahallesi'nde temelini attığı Çok Amaçlı Salonun inşaatı tamamlandı. Salon, gerçekleşecek çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmet vermeye başlayacak.

Mimarsinan Çok Amaçlı Salon Gün Sayıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Işıklar’ın Mimarsinan Mahallesi’nde temelini attığı Çok Amaçlı Salonun inşaatı tamamlandı. Salon, gerçekleşecek çevre düzenleme çalışmalarının ardından hizmet vermeye başlayacak. 

Mimarsinan Mahallesi’nin en önemli eksiklerinden biri olan modern ve kullanışlı bir salon için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar geçtiğimiz yıl Haziran ayında temel atma töreni gerçekleştirmişti. Nikâh Salonu, Toplantı Salonu, Mahalle Evi ve Spor Tesisi olarak çok amaçlı şekilde kullanılacak salonun inşaat çalışmaları tamamlandı. Mahalledeki kullanışlı salon ihtiyacını karşılayacak yapının çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasıyla hizmete sokulması planlanıyor. 

MİMARSİNAN MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALONDA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi Mimarsinan Çok Amaçlı Salon, 450,38 m²’lik Bodrum Kat ve 530,56 m²’lik Zemin Kat ile birlikte toplam 980,94 m²’den oluşuyor. Bodrum katında; 2 Adet soyunma odası ve 11 duş, 3 adet tuvalet, hakem odası, sağlıkçı odası, hol ve 290 m²’lik malzeme deposu bulunan salonun zemin katta ise; çok amaçlı salon,19.25 m² giriş fuaye, 31.5 m² antre, 14.4 m² mutfak ve büfe, 2 bay 2 bayan ve 1 engelli tuvalet, salon girişi ve yönetici odası yer alıyor.