Minik şampiyonlar ödüllerini aldı

Fatih Koleji tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Silivri Anasınıfları ResimYarışması'nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Minik şampiyonlar ödüllerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 33 ilköğretim okulundan 188 öğrencinin katıldığı yarışmanın ödül törenine Silivri Kaymakamı Salih KESER, İlçe Milli Eğitim Müdür İkram KAYAPINAR Şube Müdürü Mecit BAYAR, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Okul Müdürü Celil GÖÇER yaptı: GÖÇER, yaptığı konuşmada: “Programın katılımın çok yüksek olduğunu belirterek bütün katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca resmin bu yaşta okuma yazma bilmeyen öğrencilerin duygu ve düşüncelerini anlatmasındaki en etkili yol olduğunu belirtti. Ayrıca yarışmaya katkılarından dolayı sponsorlara teşekkür etti.

Silivri Kaymakamı Salih KESER programda yaptığı konuşmada, okul yönetimine yaptığı bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram KAYAPINAR da: “Bu yaşta öğrencilerin kabiliyetlerinin tespit edilmesi adına, çocukların bilinçlerinde yer etmesi adına güzel bir organizasyon olduğunu ve okul öncesini teşvik adına bu tür organizasyonların desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Başarılarının yanında sosyal ve faaliyet ve yarışmalarda da Fatih Koleji’nin ilçede öne çıkması da ayrıca takdire şayan bir durum dedi.

Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri Silivri Kaymakamı Salih KESER, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram KAYAPINAR, Şube Müdürü Mecit Bayar ve Okul Müdürleri tarafından verildi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, okulları ve öğretmenleri ise şu şekilde sıralandı:


DERECESİ
ADI SOYADI
OKULU

1.
CEREN ARPACI
MİMARSİNAN İ.Ö.O.

2.
İKRA ELİF BOY
SİLİVRİ FATİH İ.Ö.O.

3.
ARİF TUĞRA GÜL
SEVİM AVNİ ÇOĞAL İ.Ö.O.

4.
BORA DELİ
ERTUĞRUL GAZİ İ.Ö.O.

5.
BEGÜM ZEYNEP TÜRKER
ERTUĞRUL GAZİ İ.Ö.O.

6.
TOLGA TEZCAN
GAZİ İ.Ö.O.

7.
HAVİN BIKIM
İRFAN SIRDAŞ AEV.İ.Ö.O.

8.
ZEYNEP AYDIN
MİMARSİNAN İ.Ö.O.

9.
GÜLRU ÇİÇEK
ERTUĞRUL GAZİ İ.Ö.O.

10.
NİL AKIN
ÖZEL ÇİLLİ ANAOKULU

11.
EFE TAHA GENÇOĞLU
ALİPAŞA FETHİ ERKOÇ İ.Ö.O.

12.
HİLAL LİMON
NURULLAH BALDÖKTÜ İ.Ö.O.

13.
MUHAMMET ŞAH ÖZCAN
MİMARSİNAN İ.Ö.O.

14.
BURÇİN ÖZCAN
TURGUT REİS İ.Ö.O.

15.
NAZ ARAT
ERTUĞRUL GAZİ İ.Ö.O.

16.
SILA NUR YOKA
ERTUĞRUL GAZİ İ.Ö.O.

17.
CANBERK SALKIÇ
SEVİM AVNİ ÇOĞAL İ.Ö.O.

18.
İZEL EYLÜL KESKİN
SEVİM AVNİ ÇOĞAL İ.Ö.O.

19.
ARZUHAN KUZ
ERTUĞRUL GAZİ İ.Ö.O.

20.
NİL ESKİCİOĞLU
ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU