Minikler Boyuyor, Katlıyor, Öğreniyor

Silivri Belediyesi Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında minikler için özel atölye çalışmaları düzenlendi. Birbirinden eğlenceli geçen atölye etkinlikleri Kasım ayında da devam edecek.

Minikler Boyuyor, Katlıyor, Öğreniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlik Takvimi’nde Silivrililere özel birçok etkinlik yer alıyor.

Minikler Boyuyor, Katlıyor, Öğreniyor

Tiyatrodan söyleşiye, müzik dinletilerinden sergilere kadar birçok faaliyetin yapıldığı program kapsamında minikler için Okul Öncesi Atölye Çalışmaları düzenleniyor. Ay boyunca devam eden atölyelerde 3, 4 ve 5 yaş grubundaki minikler anneleri ve kendi yaş grubundaki arkadaşları ile sosyalleşiyor. Silivrili minikler Ekim Ayı takvimi boyunca Sihirli Parmaklar Atölyesi (Parmak Boya), Kağıt Kesme ve Katlama Atölyesi, Hikaye Okuma Atölyesi ve Oyun Hamuru Atölyesi ile kişisel gelişimlerine katkı sağladı.

Minikler Boyuyor, Katlıyor, Öğreniyor

AİLELERE PEDAGOJİK DANIŞMANLIK

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen okul öncesi atölye çalışmaları kapsamında çocuklarını atölyelere getiren ailelere de Pedagojik Danışmanlık hizmeti veriliyor. Minikler, Anaokulu Eğitmeni Ayça Zorlubaş Aksuoğlu ile eğlenip öğrenirken, anne babalar Pedagog Zerrin İrekli ile pedagojik destek eğitimlerine katılıyor. Miniklerin atölye çalışmaları ve pedagog desteği Silivri Belediyesi tarafından ücretsiz sağlanıyor.

Minikler Boyuyor, Katlıyor, Öğreniyor

KASIM AYINDA DEVAM EDECEK

Silivri Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında hazırlanan Ekim ayı faaliyetleri içerisindeki okul öncesi atölye çalışmaları Kasım ayında da devam edecek.