Musa Çavuş Sokak'ta Trafik Akışı Hızlandı

Konutlar Bölgesi'ne giden alt geçit üzerindeki kavşak noktasında minibüs ve otobüslerin yolcu inip bindirme yapmasından kaynaklı yaşanan trafik sorunu, Silivri Belediyesi'nce yapılan yeni durak yeri ile ortadan kaldırıldı.

Musa Çavuş Sokak'ta Trafik Akışı Hızlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Konutlar Bölgesi’ne giden alt geçit üzerindeki kavşak noktasında minibüs ve otobüslerin yolcu inip bindirme yapmasından kaynaklı yaşanan trafik sorunu, Silivri Belediyesi’nce yapılan yeni durak yeri ile ortadan kaldırıldı. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri E-5 Yanyol Musa Çavuş Sokak üzerinde yaşanan trafik akışını hızlandırmak amacıyla bölgede düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, Konutlar Bölgesi’ne giden kavşak noktasında yaşanan trafik sorununun üzerine bir de minibüs ve otobüslerin yolcu inip bindirme yapmasından kaynaklı artan trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak amacıyla bölgede yeni bir durak yeri oluşturdu. Musa Çavuş Sokak üzerinde otobüs ve minibüsler için bekleme noktası yapan Işıklar, kaldırım düzenlemeleriyle de yolu yayaların kullanımına uygun hale getirdi. Gereksiz parklanmanın da ortadan kaldırıldığı yol üzerinde trafik akışı hızlandırıldı.

E-5 YANYOL MUSA ÇAVUŞ SOKAKTA NELER YAPILDI?

Silivri Belediyesi tarafından E-5 Yanyol Musa Çavuş Sokak üzerinde 150 metre beton yol bordürü imalatı ve 635 metrekare parke taşı döşemesi yapılarak durak cebi oluşturuldu. Bir adet yeni durak montajı yapılarak, araçların daha güvenli ve rahat bir şekilde yolcu indirip bindirebilmesi amacıyla bekleme noktası oluşturuldu.