Mustafa Saral'dan Emniyetin "FİDE" Projesine destek

Mustafa Saral'dan Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün'FİDE' projesine destek: Abdullah Avcı ve Semih Şentürk Silivri'ye gelecek

Mustafa Saral'dan Emniyetin &quotFİDE" Projesine destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Kalkınma Ajansı ve Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklığında, madde bağımlılığı ile mücadele ve önleme konusunda önemli bir proje hayata geçirildi. 'FİDE' projesinin detayları, 24 Aralık perşembe günü yapılacak etkinlikle kamuoyuna tanıtılacak. Uyuşturucuyla mücadele baz alınan projeye, AK Parti Silivri Belediye Meclis üyesi ve Başakşehirspor Asbaşkanı Mustafa Saral'dan destek geldi. Saral, milli takım eski teknik direktörü, Başakşehirspor'un şimdiki teknik direktörü Abdullah Avcı ve yıldız futbolcu Semih Şentürk'ün Silivri'deki ilk toplantıya katılacağını söyledi.   

SARAL: “ÇOK ANLAMLI BİR PROJE”

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Başakşehirspor As Başkanı Mustafa Saral, “Ülkemizin geleceğini inşa edecek en temel hazinemiz olan kıymetli çocuklarımızın, uyuşturucu ve benzeri maddesel alışkanlıkların tuzağına düştüğünü görüyor ve duyuyoruz. Tabi ki bu meselenin, sadece bireylerin değil; toplumun ortak bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün de bu hususta anlamlı proje geliştirmesi takdire şayandır. İnşallah hedefine ulaşıp, bilinçli bir ebeveyn ve bilinçli bir neslin yetişmesinde katkısının olmasını temenni ediyorum. Bizler de imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen desteği verme adına kulübümüzün teknik direktörü Sayın Abdullah Avcı ve yine kulübümüzün oyuncularından Sayın Semih Şentürk ile programa katılacağız” dedi.

24 ARALIK'TA

Projenin açılış toplantısı, 24 Aralık Perşembe günü Saat 14.00'da, Silivri Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirilecek.

BAŞLAMAYI ÖNLEME

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü bu projede, ebeveynlere madde bağımlılığı hakkında bilgiler verilirken, bu bağımlılığın önüne geçilebilmesi için ne gibi tedbirler alınabileceği konusunda geçtiğimiz Perşembe günü Silivri İlçe Emniyetinde basın toplantısı düzenlenmişti. Toplantıda verilen mesajda özellikle son yıllarda uyuşturucu madde kullanma yaşının düşmesi, güvenlik ve eğitim kurumlarını harekete geçirdiği yönünde bilgiler paylaşılmış, uyuşturucuyla mücadele konusunda proje üreten Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü, "ebeveynlere eğitim semineri" temalı "FİDE" projesi geliştirdiğini açıklamıştı. Bu kapsamda İstanbul'da seçilen tek proje ünvanına sahip olan FİDE, Silivri'de de ailelere yerinde eğitim verecek.