Müşterinin sağlığı da önemli

Silivri'nin marka işletmesi Moody's Cafe, müşterilerine güven veren önlemler aldı.

Müşterinin sağlığı da önemli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm Dünya’yı saran Coronavirüs salgınına karşı başlatılan üst düzey tedbirler, genelden yerele birçok alanda hissedildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı son açıklamayla birlikte Türkiye’de virüs bulaşan vatandaşların sayısı 5 olarak resmiyet kazandı. Bu kapsamda ülke genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları özellikle resmi kurum ve kuruluşlarla ciddi önlemleri beraberinde getirdi.


Silivri’nin özel işletmeleri arsında yerini koruyan Moody’s Cafe Restaurant, müşterilerinin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda olmaları için mekanın giriş çıkışı olmak üzere tuvalet, restoran içi bir çok yere el antiseptiği koydu. Son günlerde özellikle kapalı alanlar ve kalabalık ortamlarda dikkat edilmesi gereken hijyen konusuna bir dizi önlem alarak destek veren işletmenin müşterileri ise uygulamadan memnun kaldı.

Ayrıca personelin kıyafeti, mekanda bulunan tüm masa ve sandalyeler özel dezenfekte ilaçlarla temizlenerek salgına karşı risk oluşturan tüm önlemler alınmış. Gün sonunda ise tüm mekan yine aynı şekilde baştan aşayığa temizlenerek sağlıklı bir ortam hazır ediliyor. 

Başlatılan dezenfekte çalışmalarının resmi açıklama gelene kadar devam edeceği öğrenildi.