Özel bireyler askere uğurlanıyor

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her yıl düzenlediği engelli askerlik uygulamasına, Silivri'den katılan 12 özel birey için kına töreni düzenlendi. Duygulu anların yaşandığı kına töreninde, özel bireylerin yüzlerine vuran mutluluk, ailelerin gözlerinde sevinç pınarı oldu.

Özel bireyler askere uğurlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Olta Restaurant’ta, Silivri Belediyesi EYKOM ve Silivri’de faaliyet gösteren 5 farklı rehabilitasyon merkezi tarafından özel bireyler için düzenlenen temsili askerlik törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Emine Tarin, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, DP İlçe Başkanı CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar, CHP Meclis üyesi İbrahim Çeşmecioğlu ile aileler katıldı.

Yemek sonrasında hazırlanan alanda kına yakılan gençler çalan müzik eşliğinde aileleri ile birlikte oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdiler. Kına yakılan 12 özel birey, 12 Mayıs’ta Hasdal Kışlasında bir günlük temsili askerlik yapacaklar.