Özel Çocuklar Uçurtmaları Gökyüzüyle Buluşturdu

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri ile Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konuk Evi sakinleri, Uçurtma Şenliği'nde birbirinden güzel uçurtmaları gökyüzüyle buluşturdu.

Özel Çocuklar Uçurtmaları Gökyüzüyle Buluşturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri ile Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konuk Evi sakinleri, Uçurtma Şenliği’nde birbirinden güzel uçurtmaları gökyüzüyle buluşturdu. 

Silivri Belediyesi, Martı Uçurtma Kulübü ortaklığında Mimarsinan Köprüsü yanında Uçurtma Şenliği organize etti. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri ile Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konuk Evi sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen şenliğe CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, Çanta İlköğretim Okulu ve Arel Koleji öğrencileri ile EYKOM personeli katıldı.  

YAŞLILAR ÇOCUKLUK YILLARINA GERİ DÖNDÜ

Özel çocuklarla bir araya gelerek uçurtma uçuran Yaşlı Konuk Evi sakinleri de en az çocuklar kadar eğlendi. Çocukluk yıllarına geri döndüğünü söyleyen yaşlılar keyifli bir gün yaşadı. Birbirinden eğlenceli ve farklı uçurtmalar gökyüzünü süslerken çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.