Özel çocuklara 'Sevgi İzi' yapıldı

Silivri'de faaliyet gösteren Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi'nde eğitim gören özel çocuklara, Ünlü sunucu Müge Anlı'nın başlatmış olduğu Sevgi İzi projesi kapsamında kollarına sevgi izi yapıldı.

Özel çocuklara 'Sevgi İzi' yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sunucu Müge Anlı’nın başlatmış olduğu Sevgi İzi projesine Silivri’de faaliyet gösteren Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden destek geldi. Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören özel bireylere sevgi izi yapıldı. Velilerinin izniyle kaybolmaları halinde kimlik bilgilerine ulaşılmasını sağlayacak numaralar dövme olarak işlendi.

Rehabilitasyon merkezi yöneticisi Seda Şahin yaptığı açıklamada “kurumuzda eğitim alan özel bireylerin koluna yaptırılan dövme sayesinde artık kaybolmaları durumunda, bulan kişilerce kimliğinin çok hızlı bir şekilde tespit edilerek ailesine ulaşılabileceğini “ifade etti.

Sevgi İzi’ni gönüllü olarak yaptığını belirten Dövme uzmanı Yücel Demirdağ da  “Sevgi izi’nden herhangi bir ücret almıyorum. Sadece gönüllü olarak yapıyorum. Sosyal bir hizmet olarak değerlendiriyorum ”dedi.