Özkök "Derilerinizi Ülkü Ocakları'na bağışlayın"

Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erhan Özkök, "Geleceğimiz için derilerinizi Ülkü Ocakları'na bağışlayın" dedi.

Özkök &quotDerilerinizi Ülkü Ocakları'na bağışlayın"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erhan Özkök, Kurban Bayramında ‘kurban derisi toplama’ kampanyasıyla ilgili olarak “Öğrencilerimizin eğitim faaliyetleri ve öğrenci burslarına destek için, kurban derisini Ülkü Ocakları’na bağışlayın” çağrısında bulundu.

‘EN İYİ EĞİTİM İÇİN’

‘Her yıl çok sayıda vatandaş, derisini Ülkü Ocakları’na bağışlayarak öğrencilere destek oluyor’ diyen Özkök, “Bu yılda vatandaşlarımızdan aynı duyarlılığı bekliyoruz. Öğrencilerimiz, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara en iyi hayatı, en iyi eğitimi sunmak için kurban derilerinizi Ülkü Ocakları’na bağışlayın” şeklinde konuştu.  

‘BİZ BİR BAĞIZ’

Son yıllarda ortaya koyduğu projelerle ülke genelinde, Eğitim ve Kültür Faaliyetleri arttıran Ülkü Ocakları, Silivri’de de hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nun önünde olan Ülkü Ocakları, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor.  
‘Her nerede olursa olsun, daima yardıma koşuyoruz’ şeklinde konuşan Özkök, “Yurt içi ve yurt dışı, ne olursa olsun halkımızın yardımına koşuyoruz. Sadece ülke insanımıza değil, yurt dışında da birçok millete desteklerimizi götürüyoruz. Bu destekler, milletimiz ile oluyor. Biz aracıyız, bir bağız” dedi.  

‘HAYIRLI PROJELER İÇİN’

Özkök sözlerini şu şekilde noktaladı;
“Kurban derisini nereye bağışlayacağını düşünen vatandaşlarımız, derileri ocağımızda toplayalım, hayırlı projelere katkı sunalım. Derilerini bize ulaştırmak isteyen saygıdeğer vatandaşlarımıza Ülkücü gençlerimiz yardımcı olacak. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyor, sevdiklerinizle mutlu bir bayram diliyorum.” 

 

İrtibat telefonları:
0(541) 433 50 11
0(532) 735 37 78