Rizeliler, dernek yemeğinde buluştu

Silivri Rizeliler Derneği ilk kez üyeleriyle buluştu.

Rizeliler, dernek yemeğinde buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri Rizeliler Derneği ilk kez üyeleriyle buluştu.

 

Silivri Rizeliler Derneği dün akşam düzenledikleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 550 kişinin katıldığı gecede Karadeniz türküleri, Rize tanıtım videosu ve yöresel oyunlar geceye damgasını vurdu. Gecede Aslıtolia halk oyunları ekibinin gösterisi de büyük ilgi gördü.

 

25 Temmuz günü Esma Zorer Tüfekçi başkanlığında kurulan Silivri Rizeliler Derneği'nin gecesine Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Rize'nin Güneysu ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Minder, Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Orhan İstif, Rize Dernekler Federasyonu İstanbul Şube Başkanı Celal Erdoğan, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Burhan Külünk, Güneysu-Maltepe-Büyükçekmece Rizeliler Dernek Başkan ve yöneticileri, Silivri Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri de katıldı.

 

Etkinlikte dernek başkanı Esma Zorer Tüfekçi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşma yaptı.