Rotary'de devir teslim töreni

Silivri Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Nasuf Türkyılmaz, başkanlık görevini Yusuf Ölçer'e devretti.

Rotary'de devir teslim töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Rotary Kulübü Devir -Teslim Töreni'ni, 15Haziran 2019 tarihinde, Şömine Steak House'ta Dönem Guvernörü, Guvernör Yardımcıları, Dönemdaş Başkanlar, Silivri Rotary Ailesi ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirdi.2018-2019 Dönem Başkanı Nasuf Türkyılmaz yeni dönemde görev yapacak olan Yusuf Ölçer'e söz vererek, başkanlık kolyesini teslim etti.

ÖLÇER: AZMİM VE BAŞARIMIN ÖNCÜSÜ YİNE SİZ ROTARY AİLEM OLACAKSINIZ
Görevi devir alan Yusuf Ölçer, haziruna hitabında şu sözlerine yer vererek görevi teslim aldı: “2019-2020 Silivri Rotary Kulübü dönem başkanlığına, Kulübümüzün yönetim kurulu ve Danışma kurulu üyelerinin uygun görmesiyle seçilmiş olmaktan büyük onur duyduğumu sizlerin huzurunda söylemek isterim. Onurlu bir Rotaract olarak başladığım bu yolda Silivri Rotary Kulübü Başkanı olarak devam edeceğim için heyecanım, azmim ve başarımın öncüsü yine siz Rotary ailem olacaksınız. 
Çıktığımız bu onurlu yolculukta ben ve ekibim adına Silivri Rotary Kulübü'nün bugüne kadar yaptığı karşılıksız sevgiye dayalı, insanlık ve barış odaklı tüm projeleri devam ettirmek, kulübümüzün çıtasını daha da yükseltmek için tüm gayretimizle çalışacağımıza emin olunuz. Bizler Rotaryenler olarak dokunduğumuz her yerde fark yaratan, yokları var eden, var olanları kıymetlendiren bireyleriz. Yolu sevgiden geçen herkesle yollarımızın kesişeceğine, yeni dönemde dünyayı tüm varlığımızla kucaklayacağımıza eminim. Yeni dönem mottomuz “Rotary Dünyayı Birleştirir” sloganıyla çıktığımız bu yolda yerelden Uluslararasına kadar tüm insanlığa hizmet için yolumuz açık, Rotamız sevgi barış ve kardeşlik olsun.”