Rüya Gibi Haftasonu

Yoga Academy'nin Aralık ayı kampı 10-11 Aralık'ta Silivri- Klasis Golf& Country Club'ta gerçekleşecek.

Rüya Gibi Haftasonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her ay düzenlediği kamplarla yüzlerce kişiyi Orijinal Yoga Sistemi ile tanıştıran Yoga Academy'nin Aralık ayı kampı 10-11 Aralık'ta Silivri- Klasis Golf& Country Club'ta gerçekleşecek.

1700 dönümlük arazi üzerine kurulu Klasis Golf& Country Club, özgün mimarisi ve hizmet anlayışıyla Türkiye'deki ilk uluslararası standartlardaki golf sahasını hayata geçirmiştir.

Meşe ağaçlarının nefis kokusu ve golf sahalarının eşsiz manzarasını buluşturan otel, odaları ve her türlü konforun düşünüldüğü SPA'sı ile misafirlerine doğanın kalbinde bir tatil imkanı sağlıyor.

Dünyadaki beş Yoga Üstadından biri olan Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf'ın yönetiminde Çakra ve Kundalini tekniklerinin uygulanacağı kampta ayrıca Yoga Academy eğitmenlerinin vereceği Zayıflamak İçin Yoga, Güneş Enerjisi ile Bağlantı, Ay Enerjisi ile Bağlantı ve Nefes Teknikleri dersleri de yapılacak.

Binlerce kişiyi sağlığına kavuşturan Orijinal Yoga Sistemi'ndeki şifa tekniklerinin etkisi doğada yapılınca katlanarak artıyor.

Özellikle İstanbul'da yaşayanların kaçırmaması gereken Silivri'deki Yoga Academy Aralık ayı kampı ile yenileyici, dinlendirici ve huzurlu bir hafta sonu sizleri bekliyor.