Saçlar bu sezon daha güzel 'TARA'nacak

Dün açılışı gerçekleştirilen Tara Saç Tasarım Merkezi bu sezon Bayanların sıkça uğrayacakları bir mekan olacağa benziyor.

Saçlar bu sezon daha güzel 'TARA'nacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşletmeciliğini Özlem Şimşek'in yaptığı Tara Saç Tasarım Merkezi, kuaförlük mesleğinin zirvesinde olan Gurbet ve Rahman Şanlı çiftinin hizmet verecek.Açılışı gerçekleştirilen merkezde saç tasarımı, manikür, pedikür, cilt bakımı, saç boyama ve daha bir çok konuda faaliyet gösterecek. 

Tara Saç Tasarım Merkezi’nin işletme sahibi Özlem Şimşek, açılışta yaptığı konuşmada, “Silivri'de saç tasarımına yep yeni bir boyut kazandıracağız.Çirkin bayan yoktur.bakımsız kadın vardır. Bu nedenle, kendisine özen gösteren her zaman güzel ve bakımlı olmak isteyen bayan müşterilerimize, en kaliteli malzeme ve son teknoloji ekipmanlarla hizmet vermek için bu işletmeyi açtık. Ayrıca, saç tasarım ve makyajda uzman arkadaşlarımızla son moda saç tasarımları ile hizmet vereceğiz. Amacımız, kaliteli malzeme ve profesyonelliği buluşturarak müşteri memnuniyetinde mükemmelliği kazanmak. En özel günlerinizde saçlarınız Tara Saç Tasarım'a emanettir. 16 senelik tecrübemize dayanarak müşterilerimize en özel hizmetlerimizi sunacağız. Mesleğinde uzmanlaşmış olan, Gurbet ve Rahman Şanlı arkadaşlarımızla saçlarınıza günümüz modasına uygun yepyeni tasarımlar uygulayacağız. Güzelliğinize güzellik katacak, Makyözümüz Funda Güneysu ile yepyeni makyaj teknikleri ile makyajın zarifliğini hissedeceksiniz. Tara Saç Tasarım merkezi  modern bir konseptte özenle iç mimarlar tarafından bayanların ferah güvenli ve huzurlu bir ortamda tüm ihtiyaçlarını karşılanacak şekilde dizayn edilmiştir. Bu manada bizleri tercih eden bütün müşterilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca bu işletmemizin açılışı ve öncesinde bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen ailelerimize ve bütün dostlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.Açılış gelen davetlilere yapılan ikramlarla sona erdi.