Sahilde Sağlıklı Yaşam ve Hareket Kontrolü

Silivri Belediyesi'nin İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı ile Silivri mahallelerinde sağlıklı yaşam ve hareket kontrolü için başlattığı saha çalışmaları devam ediyor.

Sahilde Sağlıklı Yaşam ve Hareket Kontrolü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı ile Silivri mahallelerinde yapılacak eğitim ve araştırmalar için iş birliği protokolü imzalamıştı. Üniversite öğretim görevlileri ve tıp fakültesi son sınıf öğrencileri Silivri mahallelerinde gerçekleştirdiği sağlıklı yaşam ve hareket kontrolü çalışmalarına devam ediyor. Silivri Sahili’nde gerçekleşen saha çalışmalarında ücretsiz tansiyon, şeker, kolesterol ile boy ve kilo ölçümleri gerçekleştirildi.


 
HASTA TAKİP KARTLARIYLA VERİ TABANI OLUŞTURULUYOR
Vatandaşlara verilen takip kartlarıyla tüm ölçümlerin kayıt edilerek, takip altına alındığı çalışma kapsamında bir veri tabanı oluşturuluyor. Ücretsiz saha çalışmalarını vatandaşların ayağına getiren Silivri Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi çalışmalarına tüm mahallelerde devam edecek.