Sanayi Esnafı 'Çalışkan'dedi

S.S.Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin olağan genel kongresi gerçekleştirildi. Tek liste olarak yapılan seçim sonunda mevcut Başkan Ercan Çalışkan güven tazeledi.

Sanayi Esnafı 'Çalışkan'dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte kongre 2015 yılı yönetim, denetim kurulu, bilanço ve gelir-gider raporlarının okunmasıyla devam etti. Ardından Yönetim Kurulu üyelerinin 2015 yılı faaliyetlerinden dolayı ibraları ayrı ayrı görüşülerek oylandı ve karara bağlandı.
Tek liste olarak yapılan seçimin açık oylama ile belirlenmesi konusunda karar alındı ve yapılan oylama ile birlikte Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin mevcut Başkanı Ercan Çalışkan, tekrar başkan seçildi.

S.S.Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin yönetim listesinde şu şeklide oluştu;
Asil; Ercan Çalışkan, Tezcan Balcıoğlu, Metin Kıyıcı, Hasan Erenç, Hakan Dinçel, Muzaffer Sarıbıyık, Sami Barlas
Yedek; Aycan Küçükoğlu, Celal Batmaz, Ceyhun Özsoy, A.Murat Öztürk, Mutlu Kızılan, Aytaç Tuna, Ahmet Kaplan
Denetim; Murat Tan, Z. Varol Biçen, Cesim Zengin
Denetim Yedek; İlhan Gürkan, Şevki Demirbaş, Tayfun Tuncer
 
S.S.Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi'nin yönetim binasında gerçekleşen kongreye, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu,Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri Ağası Çetin Ceylan, Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta, muhtarlar ve sanayi esnafı katıldı.