Şehidimizin ismi yaşatılacak

Silivri Belediyesi Nisan ayı meclisinde AK Parti ve CHP grubu, Şehidimiz Emre Sarıtaş isminin Silivri'de yaşatılması hususunda ortak bir önerge verdi. İlgili komisyona sevk edilen önerge Cuma günü yapılacak olan 2.Oturumda sonuçlandırılacak.

Şehidimizin ismi yaşatılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mardin Nusaybin’de hainlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın ismi Silivri’de yaşatılacak. Pazartesi günü gerçekleştirilen Nisan ayı Meclis toplantısının 1.Oturumunda AK Parti ve CHP gurubu Şehidimizin isminin Silivri’de yaşatılması hususunda hemfikir olarak ortak bir önerge verdiler. Önergede Şehidimizin isminin Silivri’de bulunan Cadde, Sokak yada Kamusal binalara verilmesi talep edildi.
Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş için hazırlanan slayt gösterisinin ardından tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Ortak verilen önerge içeriğinde “Silivri Doğumlu Uzman Çavuş Emre Sarıtaş, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu kahramanca şehit düşmüştür. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, şehidimizin değerli ailesine yakınlarına Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ilçemize ve Yüce Türk Milletine Başsağlığı ve sabırlar temenni ediyoruz. Silivrimizin evladı olan şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş kardeşimizin isminin ölümsüzleştirilmesi için adının ilçemizde uygun görülecek bir yere verilmesi hususunda konunun Belediye meclisinde görüşülerek gerekli kararın alınmasını bilgilerinize arz ederiz.”ifadeleri kullanıldı.
Verilen önerge oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi.