Semizkumlarda Öğrenciler Artık Güvende

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Semizkumlar Mahallesi'nde okula giderken araç yolundan yürümek zorunda olan öğrenciler için bölgede yeni yol ve tretuvar düzenlemesi gerçekleştirdi.

Semizkumlarda Öğrenciler Artık Güvende
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Semizkumlar Mahallesi’nde okula giderken araç yolundan yürümek zorunda olan öğrenciler için bölgede yeni yol ve tretuvar düzenlemesi gerçekleştirdi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Semizkumlar Mahallesi’nde uzun yıllardır bölgenin ihtiyacı olan yol ve tretuvar eksikliğini tamamladı. Mahalle sakinlerinin yoğun talebi ve Silivri Belediyesi Mahalle Konseyinde alınan karar üzerine bölgede çalışmalar başlatan Başkan Işıklar, Semizkumlar Mahallesi’nde toplam 3030 metrekare parke taşı kaldırım ve 3180 ton asfalt çalışması gerçekleştirdi.

 

ÖĞRENCİLER GÜVENDE, VELİLER HUZURLU

Başkan Işıklar, Semizkumlar Mahallesi mevcut alt geçit karşısından okul sokağına bağlantı sağlayan yeni bir yol imalatı gerçekleştirdi. Özellikle öğrencilerin okula gidiş dönüşlerini kolaylaştırmak için yapılan yol üzerinde çift şeritli kaldırım düzenlendi. Bölge sakinleri tarafından da yoğunlukla kullanılmaya başlanan yol, öğrencilerin araç yolunda yaşadığı tehlikeyi ortadan kaldırarak velileri de rahatlattı.

 

YAN YOL DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

Silivri Belediyesi ekipleri öğrenciler için yapılan güvenli yolun yanı sıra, Semizkumlar Mahallesi’nde kavşak içi kontrolsüz giriş çıkışları engellemek ve kazaları en aza indirmek amacıyla hareket geçerek, alt geçitten itibaren pazar alanına kadar yan yol imalatı yaptı. Çift yönlü yolda aydınlatmanın da yapıldığı çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.